torsdag 27 december 2012

Julhelg




Jul är kul!

Julen har varit här och med den tid tillsammans med flocken - och då menar jag inte bara flocken som i mattehussekidsen, utan den där STORA med släkten. Ella har i princip legat i centrum hela helgen. Mitt bland paketen, eller mitt i soffan eller strategiskt under bordet...Där vi har varit - där har det också funnits en pumi! Men det var som tur var ingen som klagade på det ;)

Det har blivit en hel del pulkaåkning, vilket innebär att Ella får kuta som en galning upp och nerför backen. Som en trimmad snöskoter far hon över snön, och använder typ samma teknik som när hon simmar - alltså att de första metrarna kan man springa ovanpå ytan innan man sjunker ner. Det går bara man är snabb nog :) Bra träning känner jag, då Ella tyvärr inte får följa med husse ut i skidspåren. Man får tydligen inte ha hundar med sig i spåren - de kan förstöra spåren...så här tycker vi om det:

STÖRTLÖJLIGT!!

Så Ella får simma i snön med kidsen istället - men det är ju bra träning det också.

Idag fick vi besök av Elin, Martin och hundarna. De skulle åka hem till Varberg idag så de bjöd oss på lite fika innan de begav sig neråt. Lili är störtcool - galen ja, men hon har en avknapp också, och hon är ganska lyhörd. Det kommer bli en fin fin pumi av henne. Ella tycket hon for runt som en galning, det syntes på henne, men hon har alltid haft ett otroligt tålamod med valpar så Lili fick busa bäst hon ville. Hon morrade till någon gång för att markera, och då backade Lili direkt så de hade en väldigt fin kommunikation. Vi hoppas kunna åka ner om någon månad och hälsa på, och kanske också hälsa på hos gänget på Skallabacken också!





1 kommentar:

  1. Julle springer - precis som Ella - upp och ner för backen när man åker pulka! Hysteriskt kul och viktigt att hänga med :-)

    Vi håller tummarna att ni får tillfälle att komma ner och hälsa på!

    SvaraRadera